Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У США створили Національний центр з відбору іммігрантів

Президент США Дональд Трамп створив Національний центр з відбору іммігрантів і здобувачів американської візи.

Про це повідомляє прес-центр Білого дому.

Нове відомство покликане покращити роботу щодо ідентифікації людей, які становлять загрозу національній безпеці і безпеці кордонів США.

"Національний центр з відбору буде краще координувати іммігрантів в одному місці, дозволяючи офіційним особам якісніше використовувати розвідувальну інформацію та інформацію правоохоронних органів для виявлення терористів, злочинців та інших тіньових діячів, які намагаються проникнути і залишитися в нашій країні", — йдеться в повідомленні.

Прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс запевнила, що робота нового центру не буде порушувати цивільні права і свободи.

"Нинішня робота федерального уряду з відбору (іммігрантів) ведеться безсистемно, що заважає нашим можливостям рівнятися на нинішні загрози. Національний центр з відбору буде краще координувати цю діяльність в одному місці, дозволяючи офіційним особам краще використовувати розвідувальну інформацію та інформацію правоохоронних органів для виявлення терористів, злочинців та інших тіньових діячів, які намагаються проникнути і залишитися в нашій країні", — пояснила Сандерс.

Схожі новини