Передплата 2024 «Добрий господар»

Винуватця ДТП, в якій загинула сестра Ноздровської, залишили за гратами

Обухівський суд Київської області залишив під вартою Дмитра Россошанського, який обвинувачується у вчиненні ДТП, внаслідок якого загинула сестра вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська.

Про це повідомила адвокат потерпілої сторони Марина Ткаченко.

"Так, суд залишив під вартою Дмитра Россошанського. Сьогодні було засідання, у Дмитра Россошанського з'явився новий адвокат, з попереднім захисником він припинив договір. Спочатку захистом було заявлене клопотання про зміну запобіжного заходу на будь-який інший, що не пов'язаний із триманням під вартою. Обгрунтовувалось це тим, що нібито загострились наявні хронічні захворювання. Ставилось питання про зміну запобіжного заходу за станом здоров'я, також мова йшла про необхідність призначити медичний огляд особи", - повідомила вона.

За словами адвоката, суд задовольнив клопотання щодо призначення медичного огляду Дмитра Россошанського.

Також, додала адвокат, "на підготовчому судовому засіданні розглянули питання щодо можливості призначення судового розгляду по суті на підставі обвинувачення, було заявлено свідків, які будуть викликані для допиту, і ще клопотав прокурор про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою знову ж таки на 2 місяці". "Суддя задовольнила клопотання, призначила до судового розгляду", - сказала вона.

Як повідомила адвокат, наступне судове засідання відбудеться 15 лютого о 14:00. Склад суддів лишається незмінним, судове засідання проходитиме у Обухівському районному суді Київської області.

Схожі новини