Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові несподівано помер 28-річний екс-чемпіон світу з фрі-файту

  • 06.02.2018, 17:59
  • 1 490

За попередніми висновками, причиною смерті Ігора Слюсарчука став інсульт.

Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук раптово помер 6 лютого у Львові.

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольска підтвердила ZAXID.NET інформацію про смерть Ігоря Слюсарчука. За її словами, сьогодні близько 10:30 правоохоронці отримали від лікарів повідомлення про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік.

Експерти, що оглянули тіло, ознак насильницької смерті не виявили. Остаточну причину смерті ще встановлюватимуть, однак, за попередніми висновками, Ігор Слюсарчук помер від інсульту. Відомо також, що Ігор Слюсарчук нещодавно повернувся зі змагань. У нього залишилися дружина та маленький син.

Починаючи з 2010 року тернополянин Ігор Слюсарчук провів на рингу понад 30 боїв, у 15 з яких він переміг нокаутом. У 2011 і і 2012 роках виграв звання чемпіона світу з фрі-файту у надважкій вазі.

Додамо, що фрі-файт є синтезом низки бойових мистецтв і поєднує в собі прийоми ведення бою в різноманітних ситуаціях: тут дозволені удари ліктями, колінами в корпус і голову суперника, удари в стрибку чи з розвороту, а також кидки чи задушливі прийоми.

Фінал чемпіонату світу з фрі-файту 2012 року у Португалії:

Схожі новини