Передплата 2024 ВЗ

Для проїзду транспорту відкрили частину Личаківської

На вул. Личаківській завершено другий етап ремонтних робіт. Для  проїзду транспорту відкрили перехрестя вул. Котика – вул. Мучна – вул. Личаківська.

«З 20 січня було частково відкрито для проїзду вул. Личаківську (на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика). Закритою для проїзду залишалася вул. Мучна. Для повного відкриття руху автомобілів на цьому перехресті необхідно було завершити роботи із влаштування колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Також на вул. Б. Котика було проведено переключення колектора. На перехресті вул. Котика – вул. Мучна – вул. Личаківська встановили “острівець безпеки” (для зручності пасажирів під час переходу вулиці). Паралельно ведуться роботи на наступній ділянці дороги: вул. Б. Котика - вул. Черемшини», - повідомив в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський. “Також на цьому перехресті буде встановлено світлофор, аби була зручна транспортна розв’язка», - розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

За словами Сергія Бабака, ремонтні роботи на ділянці від вул. Б. Котика до вул. Черемшини триватимуть два місяці. А весь відрізок дороги, до вул. Пасічної, планують завершити до липня 2018 року (якщо не буде непередбачуваних робіт).

Схожі новини