Передплата 2024 ВЗ

На Рівненщині чоловік розкопав могилу матері на цвинтарі

  • 05.02.2018, 16:19
  • 1 088

У поліції дії сина кваліфікували як наругу над похованням.

У місті Костопіль, що на Рівненщині, чоловік розкопав на місцевому цвинтарі могилу власної матері. Коли син майже дістався домовини, його затримали, повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення від завідувача Костопільського кладовища про те, що місцевий мешканець розкопав могилу своєї матері.

Чоловік прийшов на цвинтар із самого ранку. Він повністю розкопав лопатою місце поховання, але домовину відкрити не встиг – його вчасно побачив завідувач кладовища. На місце події одразу викликали правоохоронців.
«Як пояснив 55-річний костопільчанин, останні декілька днів йому снилася нещодавно померла матір, яка просила забрати з домовини склянку, покладену при похованні», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

У поліції зазначили, що зловмиснику може загрожувати штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі до трьох років. Водночас правоохоронці не надали інформації про психічне здоров’я обвинуваченого.

Схожі новини