Передплата 2024 ВЗ

"Політв'язень Клих має проблеми з ногами та ймовірні психічні розлади", - адвокат

  • 05.02.2018, 14:19
  • 980

За інформацією адвоката, український політв'язень Станіслав Клих може мати туберкульоз кісток, а також психологічні проблеми.

Про ц ена своїй сторінці у Facebook написала російська правозахисниця, учасниця "Уральської правозахисної групи" Тетяна Щур.

Вона зауважила, що 31 січня до українця пустили адвоката Романа Качанова, який спілкувався з чоловіком протягом трьох годин.

Адвокат розповів, що Станіслав почувається задовільно, тільки у нього постійно болять ноги, через що Клих підозрює, що у нього туберкульоз кістки.

"Роман Качанов детально сфотографував загоєні зараз численні глибокі пошкодження шкірних покривів на різних частинах тіла. Що вони з себе представляють, розбиратися фахівцям. Все це дуже схоже на сліди тортур, чим очевидно і є", - розповіла Щур.

Вона додала, що українець написав низку заяв, в тому числі і прохання про зустріч з психологом, що адвокат спробує організувати найближчим часом.

"Незважаючи на доброзичливість і здатність до спілкування, на розвинену живу мову, зміст його розмов, фантастичні нав'язливі картини з минулого життя, нереальність яких підтверджена мамою Станіслава, викликають серйозні побоювання щодо його душевного здоров'я", - підсумувала Щур.

Схожі новини