Передплата 2024 «Добрий господар»

МОК не пустив на Олімпіаду-2018 виправданих російських спортсменів

  • 05.02.2018, 11:39
  • 632

Міжнародний олімпійський комітет відмовив у запрошенні на Олімпіаду-2018 тринадцяти російським спортсменам, яких раніше виправдав Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Як повідомляє "Р-Спорт", МОК не пустив на Олімпіаду в Пхенчхані тринадцять російських спортсменів і двох тренерів, яких Олімпійський комітет Росії хотів би включити в заявку на Ігри.

Це наступні спортсмени: Олександр Третьяков, Олена Нікітіна, Марія Орлова (всі - скелетон), Олександр Легков, Євген Бєлов, Максим Вилегжанін, Олександр Безсмертних, Євгенія Шаповалова, Наталія Матвєєва (всі - лижні гонки), Ольга Фаткуліна, Олександр Румянцев, Артем Кузнєцов (всі - ковзанярський спорт), Тетяна Іванова (санний спорт). Також в списку значилися екс-спортсмени, а нині тренери Альберт Демченко (санний спорт) та Сергій Чудінов (скелетон).

"Комісія погодилася, що рішення CAS не зняло підозр в допінгу і не представило комісії достатніх підстав для впевненості в тому, що дані 13 спортсменів можуть вважатися чистими", - наводить слова заяви МОК BBC.

Схожі новини