Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дмитро Ярош зробив гучну заяву

  • 04.02.2018, 14:59
  • 1 731

“Ви, патріоти Польщі, своїм законом підіграли Кремлю. Путін веселиться, а його орда тішиться.” Дмитро Ярош зробив гучну заяву.

Я – був, є і буду Бандерівцем. Цим горджусь!

Переконаний, що Степан Андрійович Бандера – не тільки символ української нації, але й приклад для наслідування.

Ми, українці, можемо отримати щасливу, заможну, сильну Державу тільки тоді, коли реалізуємо ідеї Тараса Шевченка та Степана Бандери…

Будь-які інші доктрини або псевдоідеї – омана.

Та, незважаючи на свої переконання, я живу не тільки історією, а й сьогоденням і Майбутнім.

Тому, я – українець-бандерівець, як християнин хочу попросити вибачення за будь-які негаразди, що завдав мій народ польському народу.

На моє християнське і націоналістичне переконання будь-яка людина зі зброєю, яка нищить беззбройного (не про самозахист ідеться) робить гріх. Виправдань цьому немає…

Але, прошу вас, брати наші – поляки – зважити й на те, що ми, українці, не приходили на вашу землю, й не були окупантами Польщі. Ми виборювали свою державність.

Ви ж теж проходили цей шлях. І вбивали наших мирних цивільних людей – тисячами… і багато століть.

Коли Військо Польське сходилося у герці з Військом Українським – це було шляхетно, героїчно і… програшно для двох народів і двох держав.

Як тільки наші Війська билися разом за Нашу і Вашу Свободу – ми завжди перемагали!

Ідеально, коли разом з нами, за справжні Національні Євпропейські цінності билися Литовці, Білоруси, Кримські Татари тощо. У ці історичні моменти ми Перемагали і завжди отримували Шанс на спільне геополітичне Майбутнє…

Я це бачив і на Майдані, і на Війні, що триває.

Зараз же політики, які представляють правлячу партію Польщі, зробили крок не проти відвічного нашого і вашого ворога – Московської імперії. Ці люди вдарили у спину українському народу, який стоїть, у цей час, на передовій, зупиняючи російські орди на межі двох Світів.

Ви, патріоти Польщі, своїм законом підіграли Кремлю. Путін веселиться, а його орда тішиться. Це правда.

Але, не зважаючи на це, я і мої Брати по зброї, які боронять кордони Європейської цивілізації, пробачаємо вам і даємо руку Дружби і Союзу.

За Нашу і Вашу Свободу!

Слава Україні! Слава Польщі!

Схожі новини