Передплата 2024 «Добрий господар»

В Одесі сталася стрілянина

  • 01.02.2018, 19:19
  • 813

В Одесі 1 лютого сталася стрілянина, в результаті чого одна людина була поранена.

Про це повідомляє "Думська".

Місцеві жителі почули стрілянину на вулиці Академіка Корольова, біля будинку №33. За інформацією видання, співробітники карного розшуку застосували травматичну зброю під час затримання підозрюваних у скоєнні крадіжок автомобілів.

За попередньою інформацією, під час затримання підозрюваних у скоєнні крадіжок автомобілів співробітниками карного розшуку було застосовано зброю травматичної дії. Зловмисник отримав непроникаюче поранення лівого стегна.

Цей інцидент стався на парковці біля магазину "Точка", за декілька метрів від дитячого майданчика. Зазначається, що в цей момент там знаходилися мами з дітьми. Поранений чоловік відмовився від госпіталізації. Його допитала поліція. Також повідомляється, що правоохоронці затримали ще одну людину.

"Оперативники карного розшуку Таїровського ОП викрили злочинну групу "сканеристів барсеточників", які викрадали речі у громадян з їхніх автомобілів. У момент затримання зловмисники чинили опір і намагалися втекти. Оперативник змушений був застосувати пристрій для відстрілу травматичного боєприпасу (гумових куль), у результаті чого один із злочинців отримав непроникаюче поранення лівого стегна", - розповів радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк.

Схожі новини