Передплата 2024 «Добрий господар»

«Кіборги» встановили новий рекорд

У прокаті фільм зібрав понад 22 мільйони гривень.

Фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва «Кіборги», прем’єра якого відбулася 7 грудня 2017 року, встановив рекорд. За неповні два місяці у прокаті зібрав 22 мільйони 252 тисячі 882 гривні! Картину переглянули понад 300 тисяч глядачів.

До «Кіборгів» рекордсменами за касовими зборами серед українських фільмів були стрічки «Дзідзьо Контрабас» (22 млн.) та «Сторожова застава» (19). Знімальна команда «Кіборгів» разом з фондом «Повернись живим» започаткували соціальну ініціативу #Янебайдужий, завдяки якій 5 гривень з кожного купленого квитка піде на допомогу сім’ям загиблих у Донецькому аеропорту.

«Знімальна команда та актори фільму дякують кожному за підтримку, яку ми отримували під час прокату і задовго до виходу фільму! Тільки завдяки людям «Кіборги» зібрали рекордну суму в прокаті, і частину коштів, а це 1 млн. 523 тис. 230 грн., буде передано через фонд «Повернись живим» сім’ям загиблих кіборгів. У деяких містах фільм іще йде в прокаті і збирає повні зали», – написала у соцмережах продюсер стрічки Іванна Дядюра.

Схожі новини