Передплата 2024 «Добра кухня»

Управлінням юстиції Львівщини керуватиме Іванна Смачило 

Новим начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області стала 42-річна Іванна Смачило (на фото),  яка досі очолювала управління юстиції у Рівному.  

Пані Іванна родом із Рівного. Каже, у Львові ще не вирішила квартирне питання, живе у помешканні друзів. Іванна Смачило розповіла “ВЗ”, що вісім років працювала адвокатом, у травні 2015 році її призначили керівником юстиції Рівненщини. На пропозицію профільного міністерства очолити управління юстиції у Львівській області погодилася без вагань. “Треба налагодити нормальну роботу державної установи, - розповіла “ВЗ” Іванна Смачило. - Саме тому я тут. Не маю претензій щодо думок того чи іншого працівника управління юстиції. Кожен має право на власну позицію. Але це не має впливати на виконання працівником посадових обов’язків”.

Попереднім керівником львівського обласного управління юстиції був Ярослав Жукровський. Напередодні нового року Мін’юст звільнив його з посади за численні порушення законодавства, зокрема, через заборону підлеглим входити у держреєстр без його письмової згоди. Зараз Жукровський оскаржує своє звільнення в суді. “Не вважаю, що пані Іванна буде перешкоджати виконанню судового рішення щодо мене”, - каже Жукровський.

Схожі новини