Передплата 2024 «Добра кухня»

Кейт Міддлтон здивувала вибором вбрання для вечері з королівською родиною Швеції

  • 31.01.2018, 14:39
  • 1 433

Кейт Міддлтон і принц Вільям вирушили в офіційний скандинавський тур. З 30 січня по 2 лютого королівська пара відвідає міста Швеції та Норвегії.

У цю подорож герцог і герцогиня Кембриджські поїхали вдвох, їхні діти принц Джордж і принцеса Шарлотта залишилися у Великій Британії з нянею.

Першою точкою візиту Кейт Міддлтон, яка зараз вагітна третьою дитиною, і принца Вільяма стала столиця Швеції - Стокгольм, пише Entertainment Tonight. Удень Кейт і Вільям побували на ланчі з королем Карлом XVI Густавом та королевою Сільвією, потім у супроводі кронпринцеси Вікторії і принца Даніеля прогулялися центральними вуличками міста, включаючи площу Стурторьєт, і відвідали відкритий каток, де зіграли в хокей з м'ячем.

Увечері герцога і герцогиню Кембриджських очікувала урочиста вечеря в резиденції британського посла, куди також прибули члени шведкої королівської сім'ї, представники уряду Швеції, а також шведські актори Алісія Вікандер і Стеллан Скарсгард.

Для урочистого прийому Кейт Міддлтон обрала нетипову для неї довгу шовкову гірчичну сукню Erdem з яскравим квітковим принтом. Волосся Кейт зібрала в акуратний пучок, а макіяжем підкреслила очі. Принц Вільям був одягнений у чорний смокінг і білу сорочку з метеликом.

Схожі новини