Передплата 2024 «Добрий господар»

Молода депутат Верховної Ради вперше стала мамою

  • 29.01.2018, 20:14
  • 1 037

Народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Донець, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу по Верховній Раді нардепа Дениса Дзензерського, в п'ятницю, 26 січня, вперше стала мамою.

Про це передає "Країна".

Народжувала нардеп в Україні, хоча і замислювалася про пологи за кордоном.

"Якщо скажу, що навіть думки про пологи за кордоном не було, це буде неправдою. Але виникла вона виключно через погоду: у нас лютий - це, як правило, холод, хуртовини, ожеледь. Звичайно, хотілося мати можливість бувати на свіжому повітрі і до пологів і відразу після. Але емоційно більше довіряла українським лікарям, можливо, розуміючи всю емоційність самих пологів. Те ж саме роблять мільйони жінок в нашій країні, у нас дуже професійні, злагоджені лікарські колективи", - говорить Донець.
За словами політика, вона не могла "зрадити" українських лікарів.

"І, звичайно, будучи прихильницею медреформи і заступник голови профільного комітету,"зрадити" українських лікарів просто не могла. І, чесно кажучи, не бачила в цьому ніякого сенсу", - додала молода мама.

Дочка нардепів з'явилася на світ у Київському міському пологовому будинку №7, який був обраний через хорошу репутацію і близкість до будинку.
"Пологи були спонтанними. Народжувати планувала саме в цьому пологовому будинку, але пізніше. Все відбулося, м'яко кажучи, раптово. Практично "по швидкій", - поділилася Донець.

Дату пологів лікарі прогнозували на середину лютого, але незважаючи на те, що малятко з'явилося трохи раніше терміну, дівчинка народилася абсолютно здоровою. І новоспечена мама, і її дочка почувають себе добре.

"Про те, що довірилася нашим лікарям і встигла доїхати саме до цього пологового будинку, нітрохи не шкодую. Ризик кесарів існує завжди, а я дуже хотіла народити сама. І, можливо, в інших клініках на кесарів пішли б. Тому дуже вдячна, що лікарі допомогли мені пройти цей шлях самостійно. Щаслива і вдячна за здорову себе і здорову дочку", - говорить Тетяна Донець.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини