Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Порошенко не встиг на церемонію в Крутах

  • 28.01.2018, 13:18
  • 1 086

Президент України не зміг взяти участь в урочистостях з нагоди вшанування Героїв Крут у Чернігівській області через несприятливі погодні умови.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України на початку урочистостей, що розпочалися біля Меморіалу пам'яті Героїв Крут на Чернігівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні на наших заходах мав бути і брати участь Президент України Петро Порошенко. Але через несприятливі погодні умови сьогодні - і в Києві, і тут, - через штормове попередження йому не дали дозволу на приземлення в Чернігівській області. Була ідея щодо пересадки в автотранспорт і прибуття сюди автомобілем, але Президент України вважав за неприйнятне, щоби вся громада, яка тут зібралася, чекала його тут 2 години", - сказав Розенко.

Він передав щирі вибачення від Президента за неможливість через погодні умови взяти участь в сьогоднішніх заходах і нагадав, що 29 січня продовження державних заходів відбудеться на Аскольдовій могилі і у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації вже за участі Президента України.

"Завтра одні з основних заходів будуть відбуватися у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації. Саме там, у стінах цього військового закладу, ще в листопаді 1917 року за наказом генерального секретаря з військових справ Симона Петлюри була створена перша українська військово-юнацька школа і саме там протягом тижня у січні 1918 року пройшли початковий вишкіл сотні юнаків, які добровольцями вирушили на Крути", - зазначив Розенко.

Схожі новини