Передплата 2024 ВЗ

Чубаров: "Хто проголосує на виборах президента РФ - буде вічним ізгоєм серед своїх співвітчизників і одновірців"

  • 28.01.2018, 10:58
  • 714

Чубаров закликав жителів Криму ігнорувати вибори президента Росії

Хто таки проголосує - буде вічним ізгоєм серед своїх співвітчизників і одновірців, додав Чубаров

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав жителів анексованого Криму бойкотувати майбутні вибори президента Росії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи чергові переслідування кримськотатарських активістів з боку окупаційної адміністрації.

Він повідомив, що в суботу, 27 січня, в Судаку на засідання громадської ініціативи Кримська солідарність увірвалися близько 60-70 співробітників ОМОНу. Вони переписали дані всіх, хто там перебував.

Чубаров вважає цю подію черговою акцією залякування кримськотатарських активістів.

"Після акцій, подібних до сьогоднішньої, кожен з тих нечисленних співвітчизників, хто, проявивши слабкість або малодушність, з'явиться 18 березня 2018 року на виборчій дільниці, буде вічним ізгоєм серед своїх співвітчизників і одновірців", - написав глава Меджлісу.

Він додав, що "18 березня 2018 роки - жодного кримського татарина, жодного етнічного українця, жодного патріота України - жителя Криму, незалежно від його національності, (не повинно бути, - ред.) на незаконно відкритих виборчих дільницях незаконно призначених виборів президента Росії в тимчасово окупованому Криму! ".

Схожі новини