Передплата 2024 ВЗ

В середмісті Баку стався потужний вибух

  • 27.01.2018, 11:39
  • 834

У житловій будівлі поблизу станції метро "28 травня" на вулиці Ділари Алієвої, 237 в Насиминському районі Баку стався вибух, поранено одну людину.

Епіцентр вибуху перебував у підвалі елітного житлового будинку, 1-3 поверхи якого є нежитловими, наводить повідомлення азербайджанського МНС місцевий портал 1news.az.

"Через це у розташованій на першому поверсі крамниці канцелярського приладдя загальною площею 500 кв.м. зруйнувалися елементи конструкції (полиці, конструкції, стеля), вікна і двері вийшли зі своїх отворів, на першому і другому поверсі будівлі і деяких довколишніх будівлях частково розбилися вікна. Канцелярське приладдя, розсипані на відстані 100-150 метрів від вибухової хвилі, частково згоріли. Будинки було врятовано від вогню.

Пожежу була загашена пожежними розрахунками. В результаті вибуху отримав опіки різного ступеня продавець канцтоварів Захід Шукюр оглу Махмудов 1961 р.н. передбачається, що вибух стався через витік газу. Розпочато розслідування", - зазначають рятувальники.

Стан цієї людини оцінюється як важкий. Його життя у небезпеці.

Потерпілий наразі перебуває у реанімації.

За словами заступника гендиректора ВО "Азерігаз" Руслана Алієва, учора поруч відбувалися ремонтні роботи й, вочевидь, хтось пошкодив газовід, через що й стався сьогоднішній вибух.

"Найімовірніше, вибух стався через витік газу", - наголосив він.

Представник "Азерігаз" додав, що через цю подію близько 1 тис. абонентам тимчасово припинено подачу газу.

Схожі новини