Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві розстріляли чоловіка, який в автобусі заступився за кондуктора

  • 27.01.2018, 10:39
  • 739

Поліція Києва затримали трьох молодих людей, які поранили чоловіка, що заступився за кондуктора в автобусі.

Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції.

Як зазначається, конфлікт між молодими людьми і постраждалим почався в салоні автобуса. Чоловік заступився за кондуктора, якого образили хлопці за те, що він зробив їм зауваження. Товариші продовжили з незнайомцем суперечку, яка в подальшому переросла в бійку на вулиці. Потім правопорушник дістав зброю і двічі вистрілив в опонента. Потерпілий почав тікати від молодиків в сторону станції метро «Мінська», але один з них наздогнав його і вдарив ножем у живіт. Після цього зловмисники зникли.

Потерпілий підбіг до поліцейського, який чергував в метрополітені і звернувся за допомогою. Правоохоронці передали його лікарям «швидкої допомоги», після чого почали пошуки зловмисників. Потерпілий виявився уродженцем Вінничини. У нього виявили два вогнепальні поранення ніг і колото-різане поранення живота. Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

Через кілька хвилин поліції вдалося встановити місцезнаходження підозрюваних. Їх затримали в закладі швидкого харчування недалеко від місця злочину. Ними виявилися кияни, 1997, 2001 і 2002 років народження. Двоє неповнолітніх хлопців знаходяться на обліку в секторі ювенальної превенції Оболонського управління поліції. Їх повнолітній товариш також в минулому потрапляв до правоохоронців.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази для проведення необхідних експертиз та слідчих дій. Поліція почала два кримінальні провадження: за ч.4 ст.296 (хуліганство) і за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Фігурантам загрожує до восьми років в'язниці. Усіх трьох зловмисників затримали.

Схожі новини