Передплата 2024 «Добра кухня»

Легендарний "Проект Івасюк" повертається

  • 26.01.2018, 14:47
  • 1 678

Після чотирьохрічної паузи легендарний "Проект Івасюк" повертається на сцену Львівської Опери!

Улюблені всіма пісні видатного українського композитора лунатимуть 8 березня протягом двох концертів о 17:00 та о 19:00 год.

Львівські музиканти вже розпочали підготовку до музичного вечора в Опері.

Ваші серця неповторними нотами завойовуватимуть: гурт «Курбаси», Тарас Чубай, «Пікардійська Терція», Брія Блессінг та гурт «Шоколад».

«В першу чергу - це любов та пошана до людини та артиста, який змінив та продовжує змінювати самосвідомість цілого народу. Навіть не можу сказати, що наша мета - в тому, щоб запропонувати щось нове. Ми лише хочемо вкладати нашу душу в його пісні, так, як і він колись вклав. І таким чином якось віддячити йому за все», - Брія Блессінг, співачка та музикант про «Проект Івасюк».

Перші концерти не випадково плануються у Львові, адже саме тут розпочався новий етап в житті композитора. У Львові Івасюк написав понад сімдесят пісень, романсів та балад. Самі львів`яни з особливою шаною відносяться до творчості геніального композитора. Бо ж в піснях Івасюка - глибокий зміст, а ще - геніальний урок для кожного з нас про те, як потрібно любити та оберігати свій народ та свою культуру.

Не почути цього в творах композитора - неможливо, бо творив він з особливою пристрастю. Сам Володимир говорив: «Кожним твором починай новий етап, якісно вищий у своїй роботі. Виражай себе врешті-решт на повну силу, адже людські серця завоюєш тільки оригінальним твором із вагомим змістом і яскравою формою».

«Після концертів у Львові плануємо вирушити у тур містами України. Потреба справжньої та неповторної «української пісні» відчувається не лише серед старшого покоління, але й серед міленіалів. На щастя, сьогодні, свідомість так званого «покоління гаджетів» формується з любові до свого, до українського. І хто ж, як не Івасюк може бути чи не найкращим прикладом уособлення свідомого українця» - автор ідеї та організатор концерту Андрій Сидор.

Квитки на концерт за посиланням

Детальніше про подію

Схожі новини