Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Володимир Зеленський розповів про свою партію «Слуга народу»

  • 26.01.2018, 14:26
  • 787

Партію нібито зареєстрували не для політики, а щоби випередити шахраїв.

Співзасновник розважальної студії «Квартал 95», відомий шоумен Володимир Зеленський розповів, що зареєстрував наприкінці 2017 року партію «Слуга народу» ( збігається із назвою серіалу цієї студії), щоби випередити нібито незнайомих йому людей, які торік влітку хотіли скористатися брендом «Кварталу» і зареєструвати свою політичну силу. Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю «Комсомольська правда в Україні».

Шоумен зізнався, що партія справді існує, проте він не робив ніякої офіційної заяви, тому що це суто юридичне питання.

За словами Зеленського, він вирішив підстрахуватися і щоб його ідею не вкрали, зареєстрував політичну партію «Слуга народу».

«Влітку якісь пройдисвіти вирішили зареєструвати партію під назвою «Слуга народу». Я цих людей не знаю, тому відкрито говорю – «пройдисвіти». Виявляється, придумати і зареєструвати бренд – цього недостатньо, його можуть використовувати інші. Тому ми і розпочали цю історію з реєстрацією партії. Довго робили, з питаннями, проблемами, але зробили», – заявив артист.

Він наголосив, що «Слуга народу» – це не політичний проект, а юридичний нюанс.

«Мені не подобається, що хтось хотів скористатися нашим ім'ям. Для багатьох людей «Слуга народу» асоціюється саме з «Кварталом», вони підуть і проголосують. Це відповідальність. І почасти вона лежить і на наших плечах. Тому потрібно було реєструвати партію. а яка доля буде у цій партії – подивимося», – наголосив Зеленський.

Схожі новини