Передплата 2024 ВЗ

Популярна американська телеведуча заперечила свою участь у президентських виборах

  • 25.01.2018, 21:00
  • 727

Американська телеведуча Опра Вінфрі заявила американському журналу InStyle, що брати участь в президентській гонці - це не для неї

Про це повідомляє ВВС.

Про те, що телеведуча могла б стати першою жінкою-президентом США, заговорили після її промови на церемонії вручення премії "Золотий глобус" на початку січня.

Вона з великим переконанням говорила про проблему расизму, про владу, а також про кампанію проти сексуальних домагань Me Too ("Я теж"), що отримала широкий міжнародний резонанс.

"Усі дівчата, які зараз це дивляться, знайте... скоро настане новий день", - сказала Опра, і багато хто подумав, що телеведуча натякає на свій намір висунутися в президенти США на виборах 2020 року.

Проте, в інтерв'ю Вінфрі заявила: "Я впевнена в собі і добре знаю, що можу, а що - ні. І це не те, що мене цікавить. Мені навіть пропонували допомогти з кампанією. Але це не для мене".

Опра Гейл Вінфрі - американська телеведуча, актриса, продюсер, громадський діяч, що вела ток-шоу "The Oprah Winfrey Show" (1986-2011). Перша темношкіра жінка-мільярдер. Вона володіє власною кіностудією, телеканалом, журналом O, The Opra Magazine.

Журнал Forbes назвав її дев'ятою за впливовістю жінкою в 2005 році і першою - в 2007 році, а також найвпливовішою людиною в шоу-бізнесі в 2009 році, найвпливовішою знаменитістю в 2010 і 2013 роках. Стан Опри, за даними журналу Forbes, оцінюється в $2,8 млрд.

Схожі новини