Передплата 2024 «Добрий господар»

Плотницького заарештували за "здачу Донбасу Україні"

  • 25.01.2018, 20:43
  • 1 230

Російське видання заявило, що колишнього ватажка російських бойовиків на Луганщині Ігора Плотницького заарештували та передали ФСБ за "здачу Донбасу" Україні.

Про це повідомляє "Росбалт".

За інформацією видання, 23 листопада 2017 року Ігоря Плотницкого, керівника його адміністрації Ірину Тейцман, начальника охорони Євгена Селіверстова і главу Державної телевізійної і радіомовної компанії ЛНР Анастасію Шуркаєву конвоєм доставлено на КПП "Ізварине", де їх передали ФСБ Росії.

Зараз нібито всі вони утримуються під вартою на території Росії. Підстави - співпраця зі Службою безпеки України і спроба "здачі" Донбасу Києву. Крім того, затриманим інкримінують розтрату державних коштів, перевищення влади і посадових повноважень.

"Вся ця гоп-компанія творила повне беззаконня, її терпіли до останнього, але прийшов час, коли остання крапля переважила. Наскільки мені відомо, Ігор Плотницький до останнього був у Луганську і навіть не робив спроби втекти, так як був впевнений, що ось-ось ЛНР виявиться під контролем України. Однак "покровителі" його просто злили", - заявив співробітник донецького "міністерства державної безпеки".

Схожі новини