Передплата 2024 «Добра кухня»

ПриватБанк та «ГудOK» дарують бонусну винагороду за кожну покупку, яку можна ще й оплачувати частинами

  • 25.01.2018, 13:11
  • 1 043

Мережа магазинів мобільних телефонів та аксесуарів «ГудОК» у Львові - це розвинута національну мережа магазинів з доступними цінами, широким асортиментом портативної цифрової техніки, аксесуарів та супутних товарів і сервісів.

Нещодавно партнером програми «Бонус Плюс» та сервісу "Оплата частинами" ПриватБанку стала мережа магазинів мобільних телефонів та аксесуарів «ГудОК» у Львові. Це розвинута національну мережа магазинів з доступними цінами, широким асортиментом портативної цифрової техніки, аксесуарів та супутних товарів і сервісів.

«Бонус Плюс» - це програма лояльності для клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в торговельній точці, що є партнером програми. При оплаті картками ПриватБанку клієнти магазинів "ГудОК" у Львові отримують 1% бонусної винагороди від суми оплати, яку згодом можуть витратити в будь-якому закладі - партнерові програми “Бонус Плюс”. Оплачувати покупки та послуги картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно. Щоб у подальшому розраховуватися бонусами, досить просто сказати касиру торговельної точки, яка є партнером програми, що бажаєте оплатити покупку з рахунку “Бонус Плюс”. Усього по Україні вже понад 46 000 торговельних точок стали партнерами банку за програмою лояльності “БонусПлюс”, у т.ч у Львівській області - понад 2 000, «Бонус Плюс» - це 550 млн гривень на бонусних рахунках клієнтів. Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Львівській області, умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

"Оплата частинами" - сервіс, який дозволяє придбати планшет, смартфон чи інший гаджет, виплачуючи вартість рівними частинами протягом 6. Якщо оплата відбуватиметься із власних коштів на картці “Універсальна”, то комісія не нараховуватиметься. Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 560 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування. Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

Схожі новини