Передплата 2024 «Добрий господар»

Туреччина оголосила про початок грандіозної військової операції проти союзників США

  • 21.01.2018, 08:59
  • 740

Генеральний штаб Туреччини офіційно оголосив про початок операції "Оливкова гілка" проти курдських формувань в сирійському Афрін.

Як повідомляє Anadolu з посиланням на Генштаб.

Відзначається, що в операції задіяні загони сирійської опозиції, підтримку яким надають Збройні сили Туреччини.
Також прем'єр-міністр Туреччини Біна Йилдирим заявив, що турецька авіація бомбить спостережні пункти курдів на півночі Сирії.

У Кабулі смертники атакували готель: багато жертв
Бойовики напали на готель Intercontinental Hotel в Кабулі, могли загинути щонайменше 15 осіб.

Про це повідомляє TGCOM24 .

"Принаймні 15 осіб або вбиті, або поранені на першому і другому поверхах готелю", - говорить очевидець. Деякі свідки також розповіли, що бойовики підпалили готель.

У готель, де проходило два весілля, проникло не менше чотирьох терористів-смертників. За іншими відомостями, в готелі також проходила конференція, присвячена інформаційним технологіям, за участю фахівців з десятка провінцій країни.

У МВС Афганістану підтвердили загибель кількох осіб, однак їх точна кількість не називалося. Крім того, у відомстві зазначили, що мають інформацію про захоплення нападниками заручників, передає ТАСС.

Intercontinental вважається найпопулярнішим серед іноземців готелем Кабула, де проходять прес-конференції за участю західних офіційних осіб. У червні 2011 року він вже ставав метою атаки - тоді в результаті нападу бойовиків і влаштованих ними чотирьох вибухів загинули 12 осіб, більшість з яких були афганцями. Дев'ять терористів було знищено силовиками під час облоги, що тривала п'ять годин.

Схожі новини