Передплата 2024 «Добра кухня»

Ломаченко став боксером року у США

  • 20.01.2018, 20:17
  • 867

Прославлений український боксер Василь Ломаченко був визнаний американською асоціацією журналістів, які пишуть про бокс (BWAA), кращим боксером 2017 року.

Про це повідомляє boxingscene.сom.

У голосуванні "акул пера" наш співвітчизник випередив абсолютного чемпіона світу в першій напівсередній вазі Теренса Кроуфорда, чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і багатьох інших титулованих спортсменів.

Тренер і батько Василя Ломаченка Анатолій Ломаченко отримав титул "тренер року", а Егіс Клімас, менеджер Ломаченка був визнаний "менеджером року". Крім нього на це звання претендували Кіт Коннолі і Френк Еспіноза.

За свою профі-кар'єру 29-річний Ломаченко провів 11 боїв, в яких здобув 10 перемог (вісім - нокаутом). Він також завоював два "золота" Олімпійських ігор - в 2008 і 2012 роках.

У своєму крайньому поєдинку Василь 10 грудня 2017 року успішно захистив пояс чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації у другій напівлегкій вазі, побивши 37-річного кубинця Гільєрмо Рігондо.

Раніше Ломаченко був визнаний боксером 2017 року за версіями одного з найстаріших боксерських сайтів світу Fightnews.com, авторитетного боксерського журналу The Ring а також за версією асоціації Ring 8.

Схожі новини