Передплата 2024 «Добра кухня»

У Затоці стався потужний вибух

  • 20.01.2018, 18:39
  • 949

На території бази відпочинку в селищі Затока невідомі підірвали саморобний вибуховий пристрій.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"Подія мала місце у с.м.т. Затока. В результаті вибуху саморобного вибухового пристрою була пошкоджена стіна. Ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Як уточнили в поліції, близько третьої години ночі до Білгород-Дністровського відділку надійшло телефонне повідомлення про те, що невстановлена особа, перебуваючи на території бази відпочинку, шляхом підриву, пошкодила частину будівлі. Під час огляду місця події було встановлено, що епіцентр вибуху знаходився в приміщенні, за вхідними металевими брамами, де була виявлена воронка, біля якої знаходилася полімерна каністра з залишками паливно-мастильних матеріалів, а також фрагмент поліетилену з рваними краями.

"Під час огляду прилеглої до бази відпочинку території було виявлено сокиру, дріт довжиною 56 метрів, спортивну туристичну сумку та кабель", - додали в поліції.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

На теперішній час призначено низку експертиз. Мотиви вчинення даного злочину та причетні до нього особи встановлюються. Розслідування триває.

Схожі новини