Передплата 2024 «Добрий господар»

Нова акція TUI: оглядова екскурсія в подарунок

  • 19.01.2018, 12:52
  • 1 308

Тур в Єгипет — це чудовий подарунок собі або близьким, адже він дозволяє вирватися в літо в будь-який час року.

Якісний сервіс, рукотворний рай і підводні багатства стали запорукою успіху цієї близькосхідної країни. TUI завжди пропонує тури в Шарм-Эль-Шейх www.tui.ua/tours/africa/egypt/sharm-el-sheikh/ з найбільш вигідними варіантами розміщення і перельоту.

Ось і тепер туроператор-пропонує приємний бонус до заброньованого до 31 січня 2018 року туру — оглядову екскурсію City Tour.

Умови акції поширюються на:

  • всі готелі;
  • тури з виїздами з 6 грудня 2017 до 31 січня 2018 року;
  • туристів з ваучерами TUI.

Акція не діє для учасників групових або індивідуальних турів і не підсумовується з іншими знижками.

В Єгипті можуть комфортно відпочити і сім'ї з дітьми завдяки наявності спеціалізованих послуг у готелях, і молоді люди, які шукають активне нічне життя, та ті, хто просто хоче розслабитися і відвідати цікаві місця. А за рахунок приємного бонусу можна не тільки насолодитися готельним сервісом і красою моря, але і побачити екзотичні пам'ятки країни.

Найбільш популярні серед українських мандрівників курорти — Шарм-ель-Шейх і Хургада. Хургада — найстаріший та найпопулярніший серед вітчизняних туристів. Його перевагою є можливість заходу в море з пляжу, а не з пірсу, як в Шарм-ель-Шейху. Тут більш демократичні ціни, та оптимальне розташування для екскурсій в Олександрію, Луксор, Каїр і круїзу по Нілу.

Шарм-ель-Шейх приваблює багатством підводного світу, тільки тут можна насолодитися захоплюючою красою коралових рифів прямо на пляжі готелю. Варто уточнити, чи має вибраний готель вихід до рифу. Якісний сервіс, розвинена інфраструктура щороку приваблюють тисячі туристів. Оглядова екскурсія — прекрасна можливість познайомитися з містом і зрозуміти, що саме ви хочете вивчити детальніше.

Про туроператора

Туристична компанія TUI Ukraine — одна з найбільших у країні, що входить в міжнародний холдинг TUI Group. Головною метою туроператора є надання максимально якісних послуг, що гарантують абсолютно безтурботний відпочинок.

Почавши розширювати свою мережу ще в 2014 році, сьогодні TUI пропонує свої тури більш ніж через 200 турагентств, що забезпечують клієнтам приємний відпочинок у будь-якій точці світу. Високі європейські стандарти якості, а також регулярні акції та знижки допоможуть заощадити і отримати ще більше комфорту за меншу вартість.

Безкоштовна гаряча лінія 0 (800) 50-03-94.

Схожі новини