Передплата 2024 «Добрий господар»

Дороги на Одещині не можуть розчистити через сильний сніг та вітер

  • 19.01.2018, 10:59
  • 612

Через сильний вітер та сніг служби з надзвичайних ситуацій не можуть ефективно розчистити дороги в Одеській області.

Про це заявив радник голови управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк в ефірі Еспресо.TV.

Близько обіду правоохоронці заблокували рух будь-якого транспорту в усіх напрямках Одеси. Повідомляється, що зараз снігом вкрита вся область. Тим часом в Одесі температура падає та йдуть опади у вигляді дощу.

"Усі служби надзвичайних ситуацій, підрозділи поліції переведені на стан посиленої служби. Усі евакутори мобілізовані по тривозі та надають необхідну допомогу. Вже сталися випадки, коли ті водії, що не прислухались до рекомендацій, потрапили у снігову пастку і їх довелося витягувати", - прокоментував ситуацію Форостяк.

Спеціальні служби вже почали розчищення снігових заметів, але сильний вітер знову наносить сугроби. В області для розчистки доріг очікують спад вітру.

"Є повідомлення, що у деяких населенних пунктах люди залишились без світла. Автобусне сполучення не працює. Аеропорт і залізничний транстпорт поки працюють без порушень", - додав радник.

Під Одесою скупчились більше 200 автомобілів, для водіїв організовано обігрівальні пункти з теплою їжею та напоями.

Якщо завтра стан доріг буде задовільний, то дороги відкриють спочатку для легкових авто, потім для автобусного сполучення та вантажівок.

Тим часом жителі Одеси зазначають високий рівень талого снігу у місті. У результаті призупинено рух громадського транспорту.

Схожі новини