Передплата 2024 ВЗ

У Росії загорівся нафтопровід

  • 19.01.2018, 09:36
  • 1 058

У Росії, у Саратовській області, у результаті НП на магістральному нафтопроводі "Транснафти" стався розлив нафти та її загоряння.

Про це заявила начальник прес-служби обласного главку МНС Росії Наталія Куліченкова, передає РІА "Новости".

"У селі Червоноармійському Енгельського району сталася пригода на магістральному нафтопроводі. Немає поки інформації, що конкретно сталося, але відбувається загоряння нафти в самому населеному пункті", - сказала вона.

Куліченкова уточнила, що пожежні підрозділи виїхали за підвищеним номером виклику. До місця події вирушили 15 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу. Також туди попрямував губернатор Саратовської області Валерій Радаєв.

За даними МНС, у селі горять чотири будинки, три з них житлові. У ПАТ "Транснафта" заявили, що всіх жителів Красноармійського евакуювали і що загрози потрапляння нафти у Волгу немає.

У компанії додали, що призупинили прокачування по нафтопроводу Куйбишев - Тихорецьк, але на поставках на експорт це не позначиться.

За даними Telegram-каналу НТВ, палаюча нафта залила вже 1 тис. кв. метрів. У свою чергу, Telegram-канал Mash повідомляє, що причиною інциденту став прорив нафтопроводу.

Деякий час по тому стало відомо, що рятувальникам вдалося збити вогонь після аварії на нафтопроводі. Чотири житлові будинки, які загорілися через НП, також загасили. На місці події працювали 65 пожежних.

Схожі новини