Передплата 2024 ВЗ

Приватбанк дарує клієтам "Смартфонів п'ять вагонів"

  • 18.01.2018, 11:14
  • 975

Приз по акції “Смартфонів п'ять вагонів” - смартфон Xiaomi Redmi 4 32GB, що тривала з 15.11.2017 до 31.12.2017 для клієнтів-власників карток Mastercard, які подорожували залізничним транспортом, успішно прибув до станції "Львів - ПриватБанк" до чарівної львівської пані Малерик О.В. 

"Не вірила до останнього, що виграла приз. Насправді, це дуже приємно і вчасно, адже якраз хотіли придбати смартфон дитині, - говорить пані Оксана. - Мені сподобалось, що для того, щоб виграти приз від ПриватБанку, не треба було реєструватись, це дуже легко - робиш звичайні транзакції у Приват24 і отримуєш приз!"

Запрошенням до акції було придбання квитку на потяг у будь-якому каналі продажу квитків ПриватБанку з оплатою карткою Mastercard ПриватБанку. Окрема реєстрація в акції не вимагалась - клієнт автоматично ставав учасником акції у разі купівлі квитка.
Акція також діяла і при купівлі квитка "туди й назад", а також при купівлі не на своє ім'я. Смартфони Xiaomi Redmi 4 32GB розігрувались щотижня серед усіх клієнтів, що виконали умови акції. Визначення переможців відбувалось випадковим чином – щотижня визначалось 20 переможців. Один клієнт міг отримати подарунок лише один раз.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 560 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування. Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

Схожі новини