Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Оголошувати карантин у Львові немає потреби", - А. Садовий

  • 17.01.2018, 16:34
  • 1 203

Мер міста Львова наголосив, що ситуацію із захворюванням на кір у Львові постійно моніторять, вжиті певні обмежувальні та профілактичні заходи в медичних закладах та школах міста.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що ситуацію із захворюванням на кір у Львові постійно моніторять, вжиті певні обмежувальні та профілактичні заходи в медичних закладах та школах міста. Проте оголошувати карантин на загальноміському рівні у Львові немає потреби.

«Вчора ми провели комісію, рекомендація дуже проста – ми на сьогоднішній день чітко моніторимо ситуацію, але необхідності оголошувати карантин в місті поки що немає. Тому що невідомо скільки це все буде тривати – чи місяць, чи два, чи три, чи чотири. Педагогічні і батьківські колективи тих шкіл, в яких виявлені діти, які мають інфекцію, самі повинні прийняти відповідне рішення, і ми до них будемо прислухатися. Але на загальноміському рівні ми не вбачаємо необхідності сьогодні оголошувати карантин, тому що так ми можемо паралізувати всю систему освіти», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Схожі новини