Передплата 2024 «Добрий господар»

Володимир Зуб прокоментував ситуацію, яка виникла у 3-тій стоматполіклініці

  • 17.01.2018, 16:16
  • 1 137

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб прокоментував ситуацію, яка виникла сьогодні в 3-тій стоматологічній поліклініці у Львові.

Зі слів управлінця, працівники цієї стоматполіклініки заблокували вхід до медичного закладу і спровокували штовханину із застосуванням фізичної сили, внаслідок якої впала жінка.

«До головного лікаря 3-ї стоматологічної поліклініки Юрія Павліва звернулися працівники цієї стоматполіклініки, які хочуть звільнитися за власним бажанням, а також працівники, яким необхідно оформити пенсію. І сьогодні я разом з головним лікарем 3-ї стоматполіклініки та головним спеціалістом з кадрових питань управління охорони здоров’я виїхали в цю поліклініку, щоб взяти трудові книжки та оформити їх належним чином для тих, хто звільняється, і тих, кому треба зробити відповідні документи для отримання пенсії.

При вході в поліклініку нас зустріла група працівників 3-ї стоматполіклініки, які заблокували вхід у приміщення. При спробі пройти до приміщення виникла штовханина. Мене і головного лікаря почали штовхати, і в результаті цієї штовханини, яку спровокували працівники цієї ж поліклініки, впала жінка.

Також інформую про те, що до головного лікаря 3-ї стоматполіклініки була застосована фізична сила, з приводу чого він уже подав відповідну заяву у правоохоронні органи.

Всі заяви про те, що я когось побив – це чистої води інсинуація стоматологів, які протестують проти реформування стоматології», - пояснив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Схожі новини