Передплата 2024 «Добрий господар»

Які області завтра накриє негода

  • 17.01.2018, 12:59
  • 821

18 січня на всій території України очікується значне ускладнення погодних умов з сильним вітром і снігопадами.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій с посиланням на прогноз Укргідрометцентру.

Зазначається, що сьогодні вночі на Закарпатті та в Карпатах пройде сильний сніг, а пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Завтра через активний циклон в Україні очікується суттєве ускладнення погодних умов.

Зокрема, на території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів, а в Києві близько 20 сантиметрів.

Тим часом Дніпропетровську, Запорізьку та Херсонську області накриє сильний дощ, який згодом перейде у сніг. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, а от у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях розженуться до 25-28 м/с.

У Київській області завтра буде сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 сантиметрів. У східних районах області буде дуже сильний мокрий сніг, висота снігового покриву 30-40 сантиметрів.

"У Києві: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 сантиметрів", - підсумували у відомстві.

Схожі новини