Передплата 2024 «Добрий господар»

Що виявили під час медичного обстеження у Трампа

  • 17.01.2018, 08:11
  • 796

Лікар Білого дому Ронні Джексон розповів про результати медичного обстеження президента США Дональда Трампа.

Повідомляється, що Трамп має індекс маси тіла 30,3 (при вазі 239 фунтів і рості 65 дюймів) - це свідчить про ожиріння.

Джексон заявив, що президент США "перебуває у відмінному стані здоров'я", але порадив йому робити фізичні вправи і покращити дієту.

"У нього багато енергії та витривалості, він не палить і не вживає алкоголю. У Трампа неймовірно хороші гени", - додав він.

Як відомо, лікар Білого дому провів обстеження президента США Дональда Трампа після звинувачень у його розумовій непридатності для роботи.

Зазначається, що медичне обстеження було першим з моменту інавгурації Трампа і тривало близько трьох годин у Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда (штат Меріленд).

Як повідомлялося, на початку січня у США опублікували книгу журналіста Майкла Вулффа "Вогонь та шал: у Білому домі Дональда Трампа", яка стала лідером продажів.

У книзі розповідається, як друзі і члени сім’ї Трампа його критикували, а медіамагнат Руперт Мердок назвав президента США "*** ідіотом". Також автор описує відсутність у Трампа відповідних знань та інтересу до посади очільника Білого дому, інтриги і хаос в адміністрації Трампа на основі 200 інтерв’ю.

Сам Трамп заперечує інформацію, подану у книжці.

Джерело: Українська правда

Схожі новини