Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп залишив дружину й сина під дощем

  • 16.01.2018, 18:59
  • 1 645

Мережу обурила поведінка президента США 71-річного Дональда Трампа.

Дональд разом з сином та дружиною відпочивали на люксовому курорті Мар-а-Лаго, штат Флорида. Він належить Трампу. Там родина провела День Мартіна Лютера Кінга, відомого борця за права темношкірого населення в Америці.

Коли поверталися у Вашингтон, розпочався сильний дощ. Президент підіймався по трапу літака, тримаючи парасолю. 12-річний Беррон та 47-річна Меланія боролися із сильним дощем та вітром без захисту.

Закінчиви підйом, президент, обернувся і запитав дружину про щось, все ще міцно тримаючи парасольку над його голові. Обличчя Меланії Трамп на фото не видно.

"Намагається захистити своє славнозвісне волосся від дощу", - пожартували австрійські журналісти з Heute.

"Такий галантний: Трамп ховається під парасолькою, а родину залишив на холоді", - написало у своєму заголовку нідерландське видання HLN.

"Абсолютно "правий" джентельмен. Парасолька лише для "стабільного генія". Інші люди надто тупі, аби ховатися під парасолькою. Запам'ятайте: дитина не відрізнятиметься від свого батька. Одне лише питання — чи побачить світ повідомлення про це у Twitter", - написав австрієць TrimpFan2 (Трамп назвав себе "стабільним генієм" після публікації книги "Вогонь та лють у Білому домі Трампа". Стверджував, що переміг на виборах з першої спроби, а отже - він стабільний геній. - ГПУ).

"Він залишить всю Європу під дощем в один прекрасний день, коли ви побачите, що люди будуть без будинків і квартир", - написав erdogan.

"Це все говорить про нього. Самозакоханий Трамп" - написав користувач у Twitter.

Схожі новини