Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У США батьки катували і тримали у полоні своїх 13 дітей

  • 16.01.2018, 13:53
  • 909

Правоохоронці Каліфорнії заарештували двох батьків після повідомлень про те, що вони утримують у полоні власного будинку 13 людей.

Про це повідомляє видання BBC.

Таким чином 57-річного Девіда Аллена Терпіна та його 49-річну дружину Луїзу затримали за звинуваченням у катуваннях і поганому ставленні до дітей.

13 людей - у віці від двох до 29 років - були знайдені в будинку міста Перріс, що знаходиться на відстані 95 км схід від Лос-Анджелеса. Всі вони вважаються братами і сестрами.

Про утримання дітей у полоні вдалося дізнатися завдяки одній з дівчат, яка втекла з батьківського будинку. Вона зателефонувала до поліції та повідомила, що її 12 братів і сестер утримують в їхньому будинку.

Коли правоохоронці прибули до будинку, то побачили, що кілька дітей були прикуті до своїх ліжок ланцюгами, оточення навколо них було темним, навколо пахло брудом.

Батьки тим часом не змогли одразу навести логічну причину щодо того, чому утримували своїх дітей у такому стані.

Офіцери поліції були шоковані, виявивши, що семеро з тих, кого утримували в будинку, були дорослими у віці від 18 до 29 років.

Всі 13 полонених були дуже брудними та було видно, що вони не харчуються належним чином. Після звільнення всіх їх відвезли до лікарні.

При цьому, на сайті Департаменту освіти Каліфорнії вказано, що батько родини Терпін є директором денної школи "Сендкасл". Зазначається, що школа приватна і у ній навчається 13 людей. Заснована вона була у березні 2011 року.

Схожі новини