Передплата 2024 «Добра кухня»

У справі Ноздровської на причетність до вбивства перевіряли 6 осіб

  • 15.01.2018, 20:18
  • 777

Слідчі у справі Ірини Ноздровської отримали інформацію, що до вбивства можуть бути причетні щонайменше шестеро осіб, серед яких є жінка.

За його інформацією, усіх цих людей, ймовірно, перевіряють і досі. Також стало відомо, що у матеріалах слідчих фігурує щонайменше 4 автівки, які могли використати злочинці.

Ці дані випливають з ухвал Вишгородського райсуду в цій справі. Загалом станом на 13 січня оприлюднено 17 документів.

Так, першою ухвалою від 3 січня слідству надали доступ до інформації про з'єднання 5 номерів телефонів, які, за версією слідства, відслідковували за місцем виявлення трупа та за місцем роботи Ноздровської на вулиці Банковій у Києві.

У другій ухвалі йдеться, що слідство отримало інформацію, яка може свідчити про причетність до злочину громадянина України, уродженця села Селище Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. На судовому засіданні було оголошено, що Россошанський – уродженець міста Чернівці.

У третій ухвалі слідчий згадує жінку, яка також може бути причетна до злочину.

Ще з однієї ухвали випливає, що причетність до злочину може мати чоловік, анкетні дані якого приховані.

Наступна ухвала – від 3 січня. У ній ідеться про допитаного свідка, що спілкувався з Ноздровською, з якою "працював на автобазі Верховної Ради України". 29 грудня він дізнався від батька загиблої, що та не повернулася додому. Після цього на своєму автомобілі виїхав до метро "Героїв Дніпра" на пошуки Ноздровської, а далі – до села Демидова. Слідчий вказує, що цей свідок міг надати недостовірні дані і бути причетним до кримінального правопорушення.

Також 4 січня суд задовольнив клопотання слідства про арешт майна, а саме вилучення речей з сірого автомобіля ЗАЗ, власник якого проживає в місті Бердичів Житомирської області, і з яким до свого зникнення спілкувалася Ноздровська.

Слідчі оглянули та вилучили частину речей також з автомобіля дружини Россошанського, йдеться в ухвалі суду від 4 січня. На її автомобілі марки Ford встановлено шини, які мають схожий протектор до шин, сліди яких було знайдено на місці виявлення тіла Ноздровської.

Уже 5 січня суд виніс ухвалу, у якій фігурує ще один автомобіль. Йдеться про авто марки ВАЗ. Воно належить родині колишнього чоловіка молодшої сестри Ноздровської. Остання мала серйозний конфлікт з чоловіком. Після загибелі сестри судилася за опікунство над її дитиною – племінником Матвієм.

В останній ухвалі, датованій 8 січня, згадується ще один можливий причетний до злочину.

Схожі новини