Передплата 2024 «Добра кухня»

Стало відомо, з яких законів розпочне тиждень Верховна Рада

  • 15.01.2018, 08:52
  • 762

Верховна Рада у вівторок, 16 січня, планує розглянути в другому читанні закон про реінтеграцію Донбасу та включити до порядку денного закон про Антикорупційний суд.

Про це йдеться у розкладі засідань на 16-19 січня, опублікованому на офіційному сайті парламенту.

Зазначається, зокрема, що перший пленарний день 2018-го року народні депутати розпочнуть із питань національної безпеки та оборони. Так, на розгляд у другому читанні винесений президентський проект закону “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях”.

Окрім того, у вівторок до включення в порядок денний сесії запропоновані законопроекти, внесені главою держави до ВР, про Вищий антикорупційний суд та про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у багатонаціональних навчаннях.

На четвер, 18 січня у сесійній залі парламенту заплановано розгляд питань економічної політики, серед яких проекти законів про приватизацію державного майна; про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення ефективності процедур банкрутства; про Установу бізнес-омбудсмена; про внесення змін до законодавства щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків тощо.

Схожі новини