Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На закритій Керченській переправі застрягли сотні авто

  • 13.01.2018, 10:36
  • 590

На під'їздах до Керченської поромної переправи, робота якої була припинена в ніч на суботу, 13 січня, утворилася черга з легкових, вантажних автомобілів і автобусів.

Про це повідомляє РІА Крим з посиланням на інформацію, отриману від компанії-оператора переправи «Морская дирекция».

«Станом на 8 ранку з боку Криму було 55 легкових автомобілів, 40 вантажних і 10 автобусів. З боку порту «Кавказ» - 95 легкових машин, 70 вантажних і 14 автобусів», - цитує інформагентство повідомлення перевізника.

За відомостями ЗМІ, «Морская дирекция» просить пасажирів утриматися від поїздок на переправу і стежити за оперативною інформацією на сайті компанії-оператора.

Керченська поромна переправа припинила роботу через погодні умови в ніч на 13 січня. Перебої в роботі переправи можливі до 15 січня через посилення швидкості вітру до 22 метрів за секунду.

Поромна переправа через Керченську протоку - основна транспортна артерія, що з'єднує анексований Крим з Краснодарським краєм сусідньої Росії.

Згідно з українським законодавством, в'їзд до Криму через Керченську переправу прирівнюється до порушення порядку перетину державного кордону України.

Схожі новини