Передплата 2024 «Добрий господар»

У ЛОДА порадять, як краще садити картоплю

Для аграріїв Львівщини створили Консультаційно-дорадчий центр.

Уже від понеділка, 15 січня, фермери та сільгоспвиробники Львівщини зможуть отримати фахову консультацію, відповіді на актуальні запитання, зокрема, щодо аудиту земель. При департаменті агропромислового розвитку ЛОДА створили Консультаційно-дорадчий центр. Про це повідомила директор департаменту Наталія Хмиз.

Також у новоствореному центрі щодня аграрії зможуть отримати поради в галузі тваринництва, рослинництва та кооперації, юридичні консультації, консультації щодо земельних питань та податкового законодавства. Для цього у Центрі працюватимуть фахівці-податківці, юристи, земельники. Також тут допомагатимуть представникам об’єднаних територіальних громад у написанні проектів та бізнес-планів – для участі в програмах підтримки та грантах, зокрема міжнародної технічної допомоги. Можна буде отримати і консультацію онлайн.

“На створення цього підрозділу жодних коштів не виділяли, – каже Наталія Хмиз. – Під нього переобладнали приміщення департаменту, яке не використовувалося. Обладнали з того, що мали”. Консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва працює за адресою: м. Львів, пр. В. Чорновола, 57 (5 поверх), конт. тел. +38(096-873-88-60).

Схожі новини