Передплата 2024 «Добра кухня»

У день народження Василя Пилип'юка відбулось відкриття експозиції «Той, що бачить Світло»

  • 10.01.2018, 18:48
  • 1 061

Сьогодні відбулось відкриття експозиції «Той, що бачить Світло», яка присвячена пам’яті відомого фотохудожника Василя Пилип’юка.

Від Львівської міської ради до учасників заходу звернувся Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

«Коли зайшов сюди, подивився фотографії і, я думаю, я не один був, який собі пригадав останню зустріч. І ця зустріч була в Академії сухопутних військ і мене одна річ вразила, яка в певній мірі відображала і стиль життя – це величезна енергія. Я бачив, як п. Василь був на балконі, щоб зняти гарну, велику панорамну знимку, я потім дивлюся, пройшла хвилина, як він вже серед військових, і вже дивиться як передати ту емоцію.

Коли прохожу повз ту вуличку, в мене вона завжди асоціюється з емоціями і мені виглядає, що вона вже назавжди буде мати таку особливу емоцію і вона завжди буде асоціюватися із такою величною постаттю.

Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко

Миттєвостей в нашому житті є дуже багато, є кращі, є такі миттєвості, як зараз, які потрібно ловити і яскраво показувати. Сьогодні є найважливішим цю емоцію нести надалі», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Експозицію «Той, що бачить Світло» відкрили у день 68-річчя Василя Васильовича у фотогалереї Пилип'юка за адресою: вул. Стецька, 3а. Виставку підготували сім'я покійного фотохудожника спільно з Львівською організацією Національної спілки фотохудожників України.

Нагадаємо, збір світлин для виставки тривав до 31 грудня 2017 року. До експозиції було обрано найкращі світлини.

Організаційний комітет виставки: Роман Геринович (АФІАП), Володимир Дубас (ЕФІАП), Олег Огородник (ЕФІАП), Володимир Пилип’юк, Микола Тинкалюк (ЕФІАП).

Схожі новини