Передплата 2024 «Добрий господар»

У окупованому Криму ФСБ затримала українця

  • 10.01.2018, 13:39
  • 549

Зазначається, що затриманий надав паспорт громадянина України, проте прикордонники встановили, що документ має ознаки підробки.

На пункті пропуску Армянськ російські прикордонники затримали українця, який намагався потрапити на територію окупованого Криму. Про це повідомляє прес-служба кримського прикордонного управління ФСБ Росії, пише "Слово і Діло".

"При проходженні прикордонного контролю затримано іноземного громадянина 1983 р.н., який, незважаючи на чинну заборону, зробив спробу проникнути на територію Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що затриманий надав паспорт громадянина України, проте прикордонники встановили, що документ має ознаки підробки.

Згідно з повідомленням прикордонної служби, згодом чоловік зізнався, що паспорт виданий на чужі установчі дані, а він сам є українцем 1986 року народження.

За даними прикордонників, фальшивий документ чоловік придбав в Херсонській області за 100 доларів, оскільки під своїм ім'ям в'їзд в РФ до 2020 року йому заборонений через порушення міграційного законодавства.

"Стосовно чоловіка порушено кримінальну справу за "незаконне перетинання державного кордону Російської Федерації", порушнику обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту", –йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у грудні в окупованому Криму російські прикордонники затримали двох українців на пункті пропуску Армянськ. Зазначалося, що затримані перебували у федеральному розшуку: один нібито за незаконне придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробку наркотичних засобів у великій кількості, другий начебто за використання рабської праці, що спричинило тяжкі наслідки.

Джерело: Слово і діло

Схожі новини