Передплата 2024 «Добрий господар»

Nike Magista - їм під силу будь-яке покриття!

  • 10.01.2018, 12:40
  • 843

Nike Magista - їм під силу будь-яке покриття!

Стоноги Nike Magista — ексклюзивна пропозиція від інтернет-магазину FootballStyle актуальне для сучасних футболістів — від любителів до професіоналів.

Лінійка розроблялася спеціально для гравців атакуючої лінії — плеймейкерів. Конструкція взуття дозволяє удосконалювати дриблінг, легко та якісно контролювати м»яч, віддавати точні і результативні паси. Відмінна якість взуття демонструється при виконанні кутових або штрафних ударів.

Колекція від Найк представлена ​​трьома модельними різновидами — однієї аматорської та двома для професійних футболістів. Їх головне призначення — гра та тренування на штучних газонах.

Особливості футбольних стоніг Найк Magista.

У цій лінійці було впроваджено інноваційний матеріал Trophy, з якого зроблений верх взуття. Покриття з рельєфною структурою дає велику перевагу в контролі над м»ячем. Також поліпшується виконання підкручених пасів і ударів, що дуже актуально для плеймейкерів центру поля.

Ось кілька загальних конструктивних інновацій даних стоніг:

  • збільшена зона носка завдяки зміщеному шнуруванню;
  • комбінація EVA устілок і прошарку з пінних матеріалів істотно поліпшують амортизаційні якості бутс;
  • підошва ідеально сідає на стопу, забезпечуючи комфортну і безпечну посадку.

Одна з найцікавіших особливостей цієї серії — невелика вага. Саме тому вони ідеально підходять для сучасного швидкісного футболу.

Модельний ряд Nike Magista

Найбільш затребувана модель серії Nike Magista — Onda TF. Взуття розроблялoся для аматорського футболу. Конструкція стоніг прекрасно підходить для першої роботи з м»ячем. Вона дозволяє швидше навчитися азам якісного контролю, виконання точних передач.

Професійна серія представлена ​​моделлю Magista X. Ці стоноги розроблялися брендом для гри на вулиці — майданчиках з не дуже привабливим по комфорту газоном. Переважно це газони штучні. У цій серії пропонується дві моделі — Proximo і Proximo Street.

Верх розроблений з інноваційного матеріалу NikeSkin — штучної шкіри нового покоління. Місця, які швидше за все зношуються після інтенсивних ігор або тренувань, додатково оснащені спеціальними вставками з напиленням. Для поліпшення амортизаційних якостей була впроваджена підошва Lunarlon.

Купуйте якісні футбольні бутси — стоноги Nike Magista в інтернет-магазині Footballstyle. У каталозі представлені всі професійні і аматорські моделі за демократичною ціною в Україні.

Схожі новини