Передплата 2024 ВЗ

Порошенко подякував правоохоронцям за "блискучу роботу, за швидку реакцію" у справі Ноздровської

  • 09.01.2018, 19:57
  • 774

Президент наголосив, що така ж ефективність має бути продемонстрована в розслідуванні інших справ.

Президент Петро Порошенко подякував правоохоронцям за швидке виявлення підозрюваного у резонансному вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з повідомленням, відповідну заяву Порошенко зробив під час зустрічі з керівництвом Національної поліції

«Я думаю, що таке швидке розкриття свідчить про надзвичайно високий потенціал, який має реформована Національна поліція», - сказав президент.

«Я хотів би подякувати за блискучу роботу, за швидку реакцію», - зазначив президент, додавши, що слідчі поліції працювали в цілодобовому режимі для розкриття цієї справи. Він наголосив, що розкриття цього злочину збільшує довіру до влади і довіру до Національної поліції.

Порошенко підкреслив, що йдеться про дуже професійну, виважену, чітку роботу слідчих.

«Наша зустріч і є, в тому числі свідченням дуже серйозних доказів, які були зібрані представниками Національної поліції спільно з представниками прокуратури, і абсолютної відсутності будь-яких компонентів політичного піару на цій резонансній справі».

Президент ще раз наголосив, що вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської викликало широкий резонанс і в українському суспільстві, і на міжнародному рівні.

«І швидка реакція та ефективні дії у пошуку та затриманні підозрюваного є знаком якості роботи Національної поліції», - підкреслив він.

У той же час, глава держави наголосив, що така сама ефективність має бути продемонстрована і у розслідуванні інших справ.

«Ви пам’ятаєте дуже болючу справу Павла Шеремета, і ми також не повинні знімати її з контроля і робити все можливе, щоб вбивці не уникнули відповідальності», - сказав Порошенко, додавши, що це стосується і багатьох інших справ.

Як повідомлялось, 8 січня поліція встановила та затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. При цьому INSIDER повідомили джерела в правоохоронних органах, що підозрюваним у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської виявився Юрій Россошанський. Згодом, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що затриманому у справі про вбивство оголосили про підозру.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини