Передплата 2024 ВЗ

Резиденція Діда Мороза – у Бучі під Києвом

  • 13.12.2012, 23:51
  • 1 263

Дітлахи, які надсилатимуть поштою листи Миколаю та Діду Морозу, отримуватимуть від нього відповідь. «Укрпошта» презентувала проект «Резиденція Діда Мороза», що стартував у навчальному центрі «Укрпошти» у місті Буча, що на Київщині. Саме сюди надходитимуть листи дітей, адресовані Діду Морозу. Резиденція працюватиме до середини січня, а Дід Мороз відповідатиме на кожен лист листівкою та подарунком.

«Діти вірять у казку, вона робить їхнє життя яскравим, і ми дуже раді, що зараз маємо можливість робити казку реальністю. Діти можуть бути впевненими, що їхні листи до Діда Мороза будуть прочитані, і жоден з них не залишиться поза увагою. Завдяки роботі резиденції кожній дитині, яка вказала на листі зворотну адресу, буде надіслано подарунок-сюрприз від Діда Мороза», — каже генеральний директор «Укрпошти» Оксана Плотнікова.

Як повідомляє прес-служба «Укрпошти», щорічно українські дітлахи надсилають Миколаю-Морозу близько 10 тисяч листів. Окремі з них бувають настільки зворушливими, що листоноші купують подарунки за власний рахунок та відправляють діткам. Через це і виникла ідея створити «Резиденцію Діда Мороза» та відповідати усім діткам. Головне, аби малюки не забували вказувати на конвертах свою адресу.

Схожі новини