Передплата 2024 «Добра кухня»

Вайнштейна звинуватили у змові з екс-прокурором Нью-Йорка

  • 07.01.2018, 16:19
  • 923

Колишній адвокат акторки Пас де ла Герта Аарон Філлер подав позов проти голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна та колишнього прокурора Нью-Йорка Майкла Рубіна, обвинувачуючи їх у організації заходів, щоб його підзахисна відмовилась від звинувачень кіно-магната.

У позові йдеться про те, що Рубін назвався акторці захисником прав жертв Вайнштейна, але діяв в інтересах продюсера "аби втрутитись у справу серією шкідливих прийомів, погроз та вимагань, які виходять далеко за рамки правової системи".

Захист акторки звинувачує Рубіна в тому, що він наполягав на відмові від адвокатів та відклику звинувачень у зґвалтуванні. Де ла Герта змінила адвокатів, але від звинувачень не відмовилась.

Рубін звинувачення, описані в позові відкидає і каже, що адвокат просто засмучений втратою клієнтки.

"Ніколи в житті не бачив Вайнштейна", - зазначив екс-прокурор, пише Associated Press.

Представники Вайнштейна заявили виданню, що вважають "божевіллям" участь клієнта у подібній змові.

Крім того у справі зазначається, що Рубін намагався отримати психіатричні записи акторки та оприлюднити їх. Також йдеться, що він зв'язувався з діючими прокурорами та за допомогою "неправдивих порад" намагався загальмувати справу обвинувачення Вайнштейна. Сам Рубін заявляє, що навпаки намагався допомогти якомога швидше заарештувати продюсера.

Нинішній адвокат акторки Кері Голдберг заявляє, що Пас де ла Герта гадки не має про цей позов.

"Мій клієнт нічого не знає про позов містера Філлера та не підтверджує достовірність поданих у позові фактів обвинувачення", - зазначає Голдберг.

Джерело: ТСН

Схожі новини