Передплата 2024 ВЗ

Що готує Путін для України в 2018 році

  • 05.01.2018, 17:12
  • 2 537

У 2018 році Росія може спробувати примусити Україну до ряду політичних поступок по окупованому Донбасу. Також можливий перезапуск Мінського процесу.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів політичний експерт Петро Олещук.

"Ті події, які відбулися в фіналі 2017 року, зокрема, масштабний обмін полоненими (звільнення українських заручників з полону бойовиків, -" Апостроф "), свідчать про готовність до даного процесу. Причому слід зазначити, що в цей раз процес був ініційований з Росії, можна згадати, як в листопаді була зустріч Віктора Медведчука і Володимира Путіна ", - зазначив Олещук.

Подібні спроби будуть проводитися Росією в першій половині року і можливо навіть до початку президентських виборів в РФ (березень 2018 року).

"Росія демонструє принципове бажання вийти з даної ситуації з мінімальними втратами для себе, з іншого боку, свої інтереси є і в України, і у США, тому всі ці процеси можна буде спостерігати на початку року. І все це буде відображатися на внутрішній політиці, тому що "Мінськ" передбачає і прийняття політичних рішень в Києві, причому рішень, які будуть викликати неоднозначну реакцію ", - сказав політолог.

Схожі новини