Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Кредобанк» та Mastercard нагородили переможців акції «Новий рік яскравіший» 

  • 05.01.2018, 13:11
  • 1 472

Троє клієнтів «Кредобанку», які замовили спеціальні подарунки-пропозиції в акції «Новий рік яскравіший» бонусної програми Mastercard Rewards, отримали головні призи акції.

Так, сертифікати на придбання продуктів до новорічного столу номіналом 2000 грн. напередодні новорічних свят отримали львів’яни Мар’ян Кирик та Віталій Попруженко, а новорічну ялинку ручної роботи — львів’янка Ірина Бінас.

Акція «Новий рік яскравіший з програмою винагород Mastercard» тривала з 1 по 20 грудня 2017 року. Згідно з її умовами, учасникам потрібно було перевірити баланс балів у особистому кабінеті програми винагород Mastercard Rewards та замовити новорічні подарунки з категорії "Спеціальні пропозиції" за спеціальною ціною у балах. Всі учасники, які замовили ці подарунки, автоматично стали учасниками розіграшу головних подарунків акції — святкових оленів з LED-підсвіткою, новорічних ялинок ручної роботи та сертифікатів номіналом 2000 грн для купівлі продуктів до новорічного столу. «Ми в «Кредобанку» дуже раді подарувати клієнтам приємні бонуси напередодні новорічних свят. Нагадуємо, що перевагами участі у програмі лояльності Mastercard Rewards та можливістю отримання подарунків за розрахунки своєю платіжною картою можуть скористатись усі клієнти банку — фізичні особи незалежно від класу платіжних карт. Рекомендуємо регулярно заходити в особистий кабінет програми, перевіряти бали та акції й замовляти подарунки — адже додатково можна отримати приємні, а часом навіть дуже цінні призи!», — говорить директор Департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко.

Програма лояльності MasterCard Rewards для карткових клієнтів «Кредобанку» була впроваджена з 2015 року. За час роботи клієнти банку неодноразово отримували головні призи у різноманітних акціях програми, серед яких — поїздка на двох до Австрії, поїздки на Каннський кінофестиваль, квитки на фестиваль Sziget Fest 2017, поїздка на двох до Праги, квитки на концерт групи «Garbage», поїздка до Грузії на двох, романтична вечеря на День святого Валентина та інші.

Згідно з умовами програми, за кожні 12 гривень торгової операції за картою нараховується 1 бал. Якщо учасник програми розрахувався карткою тричі і більше за один день на загальну суму більше 500 гривень, він додатково отримує 20 бонусних балів. Ще по 20 балів нараховується за кожну десяту торговельну трансакцію на суму понад 10 грн. та одноразово за розрахунок картою більш як на 5000 грн. протягом місяця. Окрім того, кожен учасник додатково отримує 50 балів на бонусний рахунок у свій день народження.

Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті.

Схожі новини