Передплата 2024 ВЗ

12-річна породілля нарешті зізналася, хто батько її доньки Діани

 Як розповіла кореспонденту “Високого Замку” мама 12-річної Тані  (дівчинка чотири місяці тому народила дівчинку Діану), батько дитини —  двоюрідний брат Тані 14-річний Остап. Він також мешкає у Бориславі.

За словами Ані, експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила. Тести пройшли вітчим Тані Іван, її зведений і рідний брати. Потім ДНК-тест здав Володя, сирота, який живе з родиною, та рідний брат Ані — Михайло (мешкає на першому поверсі). Результат — жоден з них не є батьком дитини. Таня тим часом вперто мовчала і не признавалася, хто батько.

“У поліції сказали, якщо Таня не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. Тоді вона призналася. Провели нову ДНК-експертизу, яка підтвердила, що це двоюрідний брат Тані - Остап. Йому 14 років. Він син мого брата Михайла від першого шлюбу”. Хлопець з мамою та її співмешканцем живуть у Бориславі.

Остап зізнався, як все було. Каже, надивилися фільмів для дорослих в Інтернеті...

Розповіла Аня і про скандальні ток-шоу на одному з телеканалів, в яких вона, її донька Таня та інші член родини двічі брали участь. Каже, телевізійники їм багато чого наобіцяли, але нічого з обіцяного не виконали. Тому Аня відмовилась брати участь у третій програмі.

“Просила, аби на каналі пояснили, що нічого нам не платили. Я у Бориславі багато років живу. Мене багато людей знає. Коли грошей не маю, а хочу дітям купити ковбаси, йду в магазин - “на бороду” беру (у борг. - Авт.). Після ток-шоу мені вже у борг не давали, казали, що гроші маю, бо телеканал заплатив мені 40 тисяч грн. Я у магазині плакала і клялася, що не брала ніяких грошей. На каналі пообіцяли, що на Таню чекає сюрприз! Таня його до цих пір чекає! Пише їм, але вони рідко відписують. Кажуть, мають багато роботи...”

Повний текст матеріалу на цю тему читайте у паперовому випуску газети “Високий Замок”

Схожі новини