Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові відкрили центральну міську ялинку

  • 17.12.2017, 20:01
  • 2 705

На сцені перед Оперним театром пластуни передали місту Вифлеємський вогонь миру.

Сьогодні, 17 грудня, о 18:00 у Львові на площі перед Оперним театром відкрили центральну міську ялинку. До відкриття ялинки долучився міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою. Також на сцені львівський осередок Національної скаутської організації «Пласт» передав мешканцям міста Вифлеємський вогонь миру. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Прийшла урочиста мить - ми отримали Вогонь Миру, але ми всі сьогодні сюди прийшли, щоб побачити ялинку у вогнях. Дітки з «Дударика» почнуть дзвеніти, а ми з вами розпочнемо відлік від 10 до 1, аби запалити нашу красуню», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Головна ялинка Львова цьогоріч має зовсім іншу концепцію, аніж у попередні роки. 18-тиметрове дерево має тільки монохромні прикраси та вишукану ілюмінацію.

Нагадаємо, 50-річне дерево Львову подарувала Любов Поврозник. Ялинку ще у понеділок встановили на головній площі міста біля Оперного театру. Як розповіла Любов Поврозник, дерево на подвір’ї розрослось і його необхідно було зрізати. Деревце саджали ще її батьки. Тепер воно стало надто великим і навіть небезпечним для мешканців будинку. Тож родина вирішила зробити Львову святковий подарунок.

Фахівці підтвердили, що дерево вже перестало рости, тож його можна зрізати. Завдяки подарунку Любові Поврозник Львову вдалось зекономити близько 10 тисяч гривень. Саме стільки минулого року заплатили за зелену красуню.

Схожі новини