Передплата 2024 ВЗ

Брат загиблої Наталії Тріли ображений на її матір за те, що відсторонила його від розслідування справи

  • 15.12.2017, 18:38
  • 1 995

Степан Мацевко, двоюрідний брат загиблої у ДТП за участю авто Петра Димінського Наталії Тріли досі так і не спілкувався за своєю тіткою Марією Трілою.

Він ображений на неї за те, що матір загиблої Наталі не поставила його до відома, що відкликає довіреність, яку раніше дала йому на представництво її інтересів у судах. Нагадаємо, 8 грудня пані Марія написала резонансну заяву, що «збитки, спричинені ДТП, відшкодовані повністю, матеріальних претензії у зв’язку із ДТП не маю». Цією ж заявою відкликала довіреність племіннику, чим де-юре відсторонила його від розслідування справи.

Заява викликала шок у громадськості та експертів. Дописувачі соцмереж підозрюють матір загиблої у співпраці з адвокатами Петра Димінського, стверджують, що вона «взяла гроші за смерть доньки».

Степан Мацевко розповів журналісту «ВЗ», що, можливо, на цих вихідних зустрінеться із тіткою і поговорить із нею. Остання їхня розмова була, коли він зателефонував їй після резонансної заяви. Запитав, у чому справа, звідки взялася така заява. Вона сказала, що це її рішення і більше вона нічого не коментує. Хто їй відшкодував усі збитки, не сказала. У розмові з журналістом «ВЗ» Марія Тріла сказала, що нічого не коментує, оскільки їй «зателефонували і порадили коментарів не давати» (можна припустити, це були люди з боку Димінського. - Авт).

Довідка «ВЗ»

18 серпня «Мерседес», за кермом якого, як підозрює слідство, перебував галицький олігарх, власник ФК «Карпати» і телеканалу ЗІК Петро Димінський, грубо порушивши правила дорожнього руху, наїхав на «Опель», за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельні Наталія Тріла. Дівчина загинула на місці. 22 серпня Димінський вилетів у Швейцарію, досі перебуває за кордоном. Слідство оголосило йому підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті - від 3 до 8 років позбавлення волі.

Схожі новини